Vi ste ovdje: Početna strana / O nama
salon namjestaja namos dajkovic
nagrade

Nagrade i priznanja

Najstariji privatni salon namještaja u Crnoj Gori sa velikim brojem nagrada i priznanja na međunarodnim i domaćim sajmovima:

- Međunarodni sajam:
Nagrada za najbolji kvalitet

- Podgorički sajam:
Apsolutni šampion II sajma

- Međunarodni sajmovi:
najbolji asortiman i ponuda namještaja

- THE BEST BUSINESS PARTNER:
2010. godine u konkurenciji 405 najvećih lanaca prodaje namještaja na balkanu, dobitnik priznanja "Najveći među velikim"

Namos Dajković Company

"Namos Dajković Company" je firma osnovana 1994. godine i prvo je privatno preduzeće na teritoriji Crne Gore koje se bavi prodajom namještaja. Možemo reći da smo danas vodeća firma u ovom segmentu privrede i predstavljamo najvećeg distributera namještaja u regionu

Naš izložbeni salon se nalazi na 4200m2 i ujedno je i najveći specijalizovani izložbeni prostor namještaja u državi u kojem je predstavljen širok spektar proizvoda namijenjen za opremanje različitih prostora.

Prema poslednjoj statistici firma "Namos Dajkovic Company" je 72. najprofitabilnije preduzeće u Crnoj Gori sa 84 zaposlenih. Naši partneri su najveći proizvođači namještaja iz Slovenije, Hrvatske, Italije, Poljske i Srbije. Ne možemo a da ne istaknemo da su to poznate firme kao što su za tapacirani namještaj: Alea Divani, Emok, Lagado, Tapetarija Numanović, Savelo, zatim, firme za pločasti materijal kao što su: Alples, Gorenje-Marles, Black Red White, Forma Ideale, Matis, Garant, Šipad, Fortrade i još mnogo drugih poput Stillesa, Hespa, Novolesa, Meblo Jogi...

Firma je koncipirana na način da ima odvojene sektore zadužene za određene segmente prodaje, komercijale, projektni biro, služba transporta, sektor reklamacija, marketing, sektor veleprodaje.

Trudimo se da zadržimo renome koji smo stekli i opravdamo kvalitet onog što nudimo kako bi se naši kupci uvjek vraćali na pravo mjesto.

GALERIJA SALONA

salon namjestaja salon namjestaja salon namjestaja salon namjestaja salon namjestaja salon namjestaja salon namjestaja salon namjestaja